Голям скандал! ТВ звезда нападна лошо наш ключов град

Много тежки думи на Асен Григоров

Голям скандал! ТВ звезда нападна лошо наш ключов град | StandartNews.com

Много тежки думи на известен тв водещ срещу морската ни столица нажежи страстите.

"Ако има град в България, който да напомня на донбаската столица Донецк, това безспорно е Варна. 

Публична тайна е, че Варна е най-проруският град в България като политически и като икономически модел, а дори самият кмет Иван Портних бе с руско гражданство преди да бъде издигнат за кмет от ГЕРБ.

Това наложи спешно на младия висш мениджър в "Мултигруп" да му бъде издействано българско гражданство, за поеме управлението на Варна.

Предишният кмет Кирил Йорданов също бе в топли връзки с Русия, включително и в личен план, като дори се ожени за бившата жена на един от най-близките хора на Путин - олигарха Марат Валеев. 

Неслучайно Варна е домът на сочената и действаща като проруската партия "Възраждане", а от тук изгряха и други политически звезди като Веселин Марешки, който е завършил в Москва. 

Това настроение особено силно пролича при началото на войната с Украйна.

"Наблюдение: Троловете може да са откъде ли не, но 3 от 4 "полезни" руски идиота са от Варна. Отваряйте профилите, и ще ме разберете." Toва написа в профила си журналистът на БНТ, Асен Григоров, видя Varna24.bg.

Той не спря до тук, а продължи: "Както неведнъж съм казвал - ГКПП при Шумен, и входни визи за влизане в БГ!"

Постът на журналиста бързо разбуни духовете в социалните мрежи. "Правилно, те и без това искат Варненска народна република /ВНР/, ще ти приемат идеята от раз."

Друг написа: "Съсипахте я тази Варна. Сега си представете, да сте от 50-те човека, които не са такива и да живеете там."Асен Григоров е родом от Перник.

Бил е продуцент и водещ на сутрешния блок на БНТ и продуцент на "Здравей, България" по Нова тв.От есента на 2011 г. е автор и водещ на съботното токшоу "Животът и други неща" по БНТ заедно със съпругата си Сибина Григорова, допълва Петел.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай