Голям проблем за Лена. Разкриха виновника

Какво се случи

Голям проблем за Лена. Разкриха виновника | StandartNews.com

Автокрадец с прякор Софиянеца е сред оперативно заподозрените за кражбата на автомобила на Лена Бориславова.

Автомобилът е бил паркиран в столичния квартал „Лагера“, където Бориславова живее в блок 4 заедно с депутата Мирослав Иванов. Бориславова е по майчинство, а автомобилът й е закупен в началото на годината, потвърдиха запознати, пише "Телеграф".

Колата се води на депутата от „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) Мирослав Иванов и е на оперативен лизинг. Проверка показа, че този модел се продава според оборудването на цени от 75 000 до 95 000 лева. Иванов живее на семейна начала с Бориславова и се води баща на малката й дъщеричка. Той е подал жалба в Шесто РУ на МВР за кражбата.

Предполага се, че джипът е бил задигнат, след като е отключен по метода keyless. Това става, като сигналът от ключа бива прихванат с устройство, което го копира и автоджамбазинът си отваря колата все едно е с оригиналния.

Запознати разкриха, че комфортният автомобил се е ползвал като семейна кола и от депутата, и от политичката от ПП. Возилото стояло пред блок 4, в чийто вход „А“ живеят двамата му ползватели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай