Големите тайни! Дъщерята на Фатик проговори за разстрела на баща си

Александра Тюркмен за първи път каза какво се е случило

Големите тайни! Дъщерята на Фатик проговори за разстрела на баща си | StandartNews.com

Александра Тюркмен - дъщерята на митичния бизнесмен Филип Найденов – Фатик, проговори за първи път за разстрела на баща си. Тя е дизайнер на дрехи. Живее между Ню Йорк и София. Фатик бе едно от имената на прехода, които никой не смееше да изрече.

"Баща ми не е бил перфектният баща. Доста често беше в чужбина и го нямаше. Майка ми живееше половин година в Щатите, половин година тук. Мечтаех родителите ми да са по-често с мен", спомня си тя.

"Пандемията беше началото да се върна в България. Любовта беше истинската причина да остана. Тя беше от тези изпепеляващи и бурни любови. Беше сложна. Отскоро обаче не сме заедно с човека X", сподели тя пред Мон Дьо в Нова телевизия.

Тя описа баща си като много лъчезарен, лесно избухлив и грижовен човек.

"В моите очи той все още е тати. Той е най-добрият баща, което е далеч от истината. Защото той не беше от бащите, с които учите азбуката или те разхожда в парка. Такова нещо не е имало. Поради загубата съм развила висш фанатизъм спрямо неговата личност”, посочи тя.

Тя си спомня до най-малката подробност деня на смъртта на Фатик. "Навън валеше. Аз изпаднах в една много тежа истерия, защото ми даваха валериан. Спомнях си как се прибирах вкъщи, имаше вестници с първа страница: "Най-малко 30 куршума в тялото на Фатик". Избеснявах, късах, хвърлях", разказа тя.

"Почнаха да ме подиграват децата в училище. Говореха ми, че баща ми е убит, защото е пренасял някакви неща, смееха ми се на фамилията, подиграваха ми се: "Сега с каква каруца ще те вземе баща ти", защото знаеха, че кара най-новите коли", каза тя.

"Когато баща ми го убиха, ми казаха: "Не казвай на сестра ти". И аз една седмица виждах сестра ми всеки ден и, когато ме питаше "Къде е тати", аз се правех, че нищо не знам. Даже в момента ми е трудно, като се замисля как 11-годишно дете е изгубило баща си, ти му казваш: "Не казвай нищо", сподели тя.

По думите на Александра никога не ѝ се е налагало да ходи с охрана, дори когато баща ѝ е бил жив. Семейството е имало шофьори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай