Геро изигра Бай Ганьо с 39 градуса

Геро изигра Бай Ганьо с 39 градуса | StandartNews.com

Герасим Георгиев извърши стопроцентов подвиг преди вечер в читалището на Разлог. Геро изигра Бай Ганьо в тежко физическо състояние - с температура 39 градуса и с възпалено гърло. Въпреки това обаче той не се даде по последно - вихреше се из сцената и след всеки от прочутите монолози на Алековия герой получаваше традиционната доза овации. Тримата доктори, които изчакаха зад кулисите любимеца на народа, установиха летен вирус и ангина.

С вече натрупалия рейтинг "Г-н Балкански" под режисурата на Бина Харалампиева постави триумфалната удивителна на втория фестивал на звездите в Разлог. Преди представлението създателката на форума Нона Йотова, селекционерката Роза Радичкова и кметът на Разлог Красимир Герчев благодариха на артистите и на публиката. Градоначалникът поднесе на двете дами гигантски букети и живописни платна от местната художествена школа. "Най-важното е, че очите и душите на хората се отвориха през тази седмица", коментира Красимир Герчев.

Фестивалът действително се случи по всички правила на стойностните събития в жанра. На старта с "Да се провреш под дъгата" на Народния над червения килим бяха пуснати дузина гълъби. Всяка вечер знаменитостите бяха причаквани от феновете пред служебния вход на читалището. С часове не ги пускаха - актьорите раздаваха автографи и позираха за снимки със зрителите. Сред най-ухажваните господа беше доайенът Васил Михайлов. Дони, Коцето-Калки и Ивайло Христов се кланяха поне десет минути след "Секс, наркотици и рокендрол". Нона Йотова, Иван Юруков и Дарин Ангелов бяха мощно аплодирани след "Царството земно". Лирико-философската постановка на Галин Стоев "Хората от Оз" по прекрасния текст на Яна Борисова се хареса на публиката, която беше не само от Разлог, но и от Банско и региона. Захари Бахаров, Юлиян Вергов и Владо Карамазов направо попаднаха в обсада след техния "Арт". "Ритъм&блус" 2 на Малък градски театър "Зад канала" финализира с два биса, а еуфорията от музикалното зрелище беше като на рок концерт.

Невръстни театралчета бяха сред талисманите на форума. Сладурът Константин, синът на Жени Александрова и Иван Лечев, дебютира на извънстоличната арена. Компания му правеше красивата Рая на Филип Аврамов и Милена. Прекрасната София на Александра Сърчаджиева и Иван Ласкин се чувстваше като у дома си на зелената морава край басейна в хотела на Богомил Бонев "Роял тауърс" в Банско. Госпожицата е фенка на луксозната обител още от времето, в което беше в корема на майка си. Самата Сашка дойде изтощена от турне и от репетиции - грацилна, гонеща ултраманекенски размери. Ласкин не пропусна да пусне въдица в местните водоеми. Рада, дъщерята на Мартина Вачкова, отсрами тийнейджърите от афиша. Огромната компания гостува в Асеновата къща в Годлево. Там бяха доведени страхотни жребци от съседната база. Таланти на амазонки демонстрираха Нона Йотова и Катето Евро. Дори Владо Пенев яхна кон като за кино.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай