Неделя,

Ген. Мутафчийски със силни думи в навечерието на Нова година

От: Стандарт -
Ген. Мутафчийски със силни думи в навечерието на Нова година
A
A
A

Ген. Венцислав Мутафчийски отправи новогодишно послание към екипа на ВМА. Посланието му бе публикувано във фейсбук страницата на здравното заведение. Ето какво гласи то: 

СПЛОТЕНИЯТ ЕКИП ЧУДЕСА ПРАВИ!

Броени часове остават до началото на Новата година.Искам искрено да благодаря на всички Вас, колеги, които със своята работа, взаимно доверие и сплотеност, затвърдиха ВМА като еталон в здравеопазването.

Историята на Академията е изпълнена с различни превратности, но тя винаги е давала своя принос за издигане авторитета на медицината в България.Опитът, силата на духа и единството на нашите предци в трудни времена са уникален пример за нас. Пример, който и занапред ще ни зарежда с дисциплина и кураж да бъдем подготвени за съвременните предизвикателства. И да гледаме смело напред в бъдещето

.Добрият лекар на Боговете е равен, е казал Бащата на медицината Хипократ. Аз бих добавил и че добрият екип е способен на чудеса. В отминаващата нелека година, ВМА направи огромна крачка към модерния облик на високотехнологична болница, към който се стремим. Направи го благодарение на усърдието и солидарността на всички Вас, колеги.

Горд съм, че се съхранихме като екип и вярвам, че и занапред ще бъдем пример за отговорност и човечност.Пример за огромно човешко сърце и посвещение на каузата „Живот“. Благодаря Ви за проявената смелост в тази жестока битка. Показахте воля, решителност и твърдост на характера, въпреки яростта на вируса, страха, чувството на отчаяние и безсилие на моменти дори, безсънните нощи и неудобните графици…Върнахте усмивката и възможността да мечтаят на хиляди наши сънародници, за които Вие бяхте лицето на надеждата, подкрепата, вярата и спасението в моментите, когато са най-обезсърчени.

Колеги, благодаря Ви за професионализма и всеотдайността! Пожелавам – на Вас и Вашите семейства, много здрава, щастлива и успешна нова година!Генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACSНачалник на ВМА

Тагове:

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички