Ето го гаджето на полицайката Симона!

И при него има напрежение заради злополучните събития

Ето го гаджето на полицайката Симона! | StandartNews.com

Полицайката Симона Радева, която привлече вниманието покрай катастрофата с двете загинали момичета в столицата, е гадже със свой колега, униформен, пише „България Днес“.

Татуираната служителка на реда от три години има връзка с полицая М.Я.,   става ясно от негови публикации във Фейсбук. Към днешна дата и той като възлюбената си е изтрил профила си в социалните мрежи.

"Три години заедно с моето всичко! Един много скъп, голям и достоен човек, ръка за ръка в добро и лошо! Благодаря ти за всичко, което не преставаш да правиш за мен. Обичам те!!!",  пише в началото на миналия месец М.Я.,  за да отбележи годишнината от началото на  отношенията  си със Симона.

След ужасяващата катастрофа с джипа на Георги Семерджиев М.Я. също е подложен на словесни атаки от потребители и вероятно това го е накарало да скрие профила си, но преди това щедро е споделял снимки с половинката си.  От тях става явно, че двамата обичат да пътуват, като имат кадри от почивки на родното Черноморие и в зимните ни курорти.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай