Екшън в София! Украинец влезе в среднощен бой

Видео с меле в центъра обикаля мрежата

Екшън в София! Украинец влезе в среднощен бой | StandartNews.com

Екшън в София. Украинец влезе в бой с българин. Горещо видео от мелето набира скорост в мрежата.  Действието се развива петък срещу събота на столичната улица "Раковска", пред Министерство на финансите. Кадрите са публикувани във фейсбук групата "Забелязано в София", пише БЛИЦ.

Не става ясно каква е причината за инцидента, но автомобилът на украинеца е спрял насред улицата, докато двамата мъже са видимо разярени и си налитат един на друг. На страната на нашенеца помага и момиче с розово сако. Точно когато всичко е на път да приключи, българинът разбива шише в автомобила и ситуацията ескалира.

"Ние ви плащаме, аз давам пари за тебе", крещи сънародникът ни, след което украинецът побеснява и двамата се озовават на земята.

"Ей това са украинците, виждате ли", обяснява нашенецът на стоящите наоколо кибици, след като се изправя. Чува се и глас "Айде спрете го да го пребием". В крайна сметка украинецът потегля с мръсна газ, а огледалото на черния му мерцедес е счупено.

Под публикацията има десетки коментари. "Много нагли! Вчера два джипа правеха мазало по магистралата, избутваха наред колите в лява лента. На влизане в София на магистрала Тракия при ограничение 60 влязоха със 160. Там има два пешеходни светофара, единия светна и за малко не отнесоха преминаващия човек. После пак яко газ и на светофара на Враня пак със зор спряха, после до Горубляне само ляво, дясно, ляво дясно", пише в коментарите столичанин.

"Не се знае, как е започнало всичко. Така че няма, какво да ги коментираме. Околните трябваше да се намесят и да викнат полиция", отговаря друг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай