Екшън в Сливен. Кучетата на Лечков подлудиха града

Огромните немски овчарки без намордник разкъсаха померан

Екшън в Сливен. Кучетата на Лечков подлудиха града | StandartNews.com

Екшън в Сливен с кучетата на бившия кмет Йордан Лечков тече втори ден. Огромните немски овчарки без намордник, разхождани от Лечков, нападнаха и разкъсаха до смърт померан по време на семейна разходка на стопаните му.

“Минавайки покрай Южния вход на стадион “Хаджи Димитър”, до фитнес центъра, изневиделица ни нападнаха две огромни кучета – немски овчарки, излизащи от входа на стадиона. Кучетата бяха без никакви намордници и поводи, и веднага се втурнаха към нас. Ние се защитихме, но за съжаление насочиха агресията си към Арчи. Разигра се грозна сцена", съобщи стопанинът на померана Христо Халачев пред бТВ.

"Арчи загуби живота си, вследствие на безотговорното поведение на стопанина на кучетата-убийци – Йордан Лечков. Вместо да срещна съпричастност от Лечков, бях подложен на словестната агресия, като ме попита какво правим в неговия имот и че стадион “Хаджи Димитър” и всички прилежащи улици са негови, и той, и кучетата са си у дома”, добави Христо Халачев.

По думите на Лечков кучетата били пуснати, за да охраняват зона, отдадена на концесия, до градския стадион в Сливен.

"Истината винаги е по средата. Това е концесия, която е затворена. На 200 метра има парк, където е забранено да се разкарват кучета. На 100 метра има парк за кучета. Тези хора всяка вечер или всеки ден минават от тук и знаят, че ние разполагаме и гледаме кучета, стана осем години вече. Кучетата са на наша територия. Оградено е навсякъде, може да си направите проверка. Търсят се евтини сензации, на мен ми омръзна да се занимавам с едно и също нещо", заяви Йордан Лечков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай