Две наши момчета удивиха Германия! С невероятна постъпка

Щастието, което донесоха на местен жител

Две наши момчета удивиха Германия! С невероятна постъпка | StandartNews.com

Уникална постъпка на две български момчета в чужбина!

Двама български футболисти, които посетили Германия, зарадваха местен жител, след като намериха и върнаха сериозна сума пари и важни документи. Става дума за 6500 евро включително дебитни и кредитни карти, които са и с пин кодовете.

Цветомир Цанев, футболист на ЦСКА 1948, и Славен Москалев - играч на Верея (Стара Загора), пристигнали във Франкфурт по работа. На излизане от летището те намират омотан с ластици плик, в който има портмоне с голяма сума пари.

Момчетата не се замислят и за миг да оставят парите за себе си. Връщат се на летището и намират полицаи, на които ги предават. Оказва се, че парите и картите са на майка на германец. По-късно синът, чиято майка губи парите и картите си, се свързва с момчетата, за да им благодари.

"Благодарни сме, че се обади. Казахме му как сме намерили парите и че сме отишли веднага при полицията. Той благодари и тъй като мислеше, че сме от Франкфурт ни покани да излезем на вечеря, да ни почерпи и да се отблагодари по някакъв начин. Обяснихме, че сме били там по работа за няколко часа", обясниха младите мъже пред bTV.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай