Да помечтаем: Пуснаха директен чартър до Малдивите

Туроператор предлага посрещане на нова година сред палми и бели плажове

Да помечтаем: Пуснаха директен чартър до Малдивите | StandartNews.com

В разгара на пандемията имаме за какво да си помечтаем - български туроператор предлага директен чартър до Малдивите!

Офертата на "Онекс Тур" е да посрещнете Нова година на плажа със ситен снежнобял пясък, сред кристални води, палми, забележителна култура, слънце и летни температури.

Пътуването е със самолет "Airbus 330" с 326 места, който осигурява директен полет без спирки за зареждане. Полетът до столицата Мале отнема около 8 часа.

Цените на пакетите стартират от 980 евро за Коледа и 1226 евро за Нова Година. Всички хотели са разпръснати на голямо разстояние, което допринася за безопасността им.

Най-известните плажове са Наладу и Банян-Три на атола Мале, Сан и Ника на атола Ари. Може да срещнете делфини във водите на Маафуши!  Условията са идеални за професионални гмуркачи, както и за начинаещи. Малдивите са и едно от най-популярните места за сърф в света.

Малдивската кухня е останала под влиянието на Индия и Шри Ланка, което обяснява прочутите люти къри сосове и изобилието на подправки. Типичното меню се състои от вариация на два продукта - ориз и риба, приготвени и подправени по различни начини.

"Важно е да запомните, че при извънредна ситуация като затваряне на границите и невъзможност за осъществяване на полета, "Онекс Тур" ще върне платените суми на клиентите в рамките на 10 дни. За пълно спокойствие препоръчителна е застраховката "Отмяна на пътуването". Дългият полет не бива да ви притеснява, тъй като всеки пътуващ ще е с PCR тест и контролът ще бъде сигурен.", казва заяви Антон Наумов, собственик на ОНЕКС ТУР.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай