Понеделник,

Безумни куверти за Нова година! Избиват се за места

От: Редактор -
12812
Безумни куверти за Нова година! Избиват се за места
A
A
A

Над 10 бона скочиха пакетите за Нова година!

От 300 до над 11 хил. лв. варират новогодишните пакети в страната тази година. Въпреки повишените цени, свободни места в повечето ни курорти отдавна няма, а вече има записвания за 2023 година, пише bgonair.bg.

По-високите цени в сравнение с миналата година засега не се отразяват върху пътуванията по празниците. Очакват се близо 600 хиляди пътувания около Коледа и Нова година. Резервациите в страната са както по планинските курорти, така и в балнеохотели, къщи за гости. Велинград остава сред предпочитаните места за почивка. 

Около 1500 лв. струва пакетът за двама за Нова година във Велинград. Местата за новогодишната нощ в курорта са изкупени отдавна. "Коледно-новогодишни пакети са разпродадени още септември месец. Интересът е огромен. Тази година в пъти по-силен от преди. Ние предлагаме пословичното родопско гостоприемство, вкусната ни храна, забавлението за малки и големи, което осигурява през целия им престой. Може би затова гостите искат да идват и да се веселят при нас", коментира управителят на хотел във Велинград Костадин Велев.

Цените на пакетите са между 11 и 17 на сто в национален мащаб, но увеличението, според хотелиерите, е незначително. По-високи цени, с около 15 на сто, са обявили и малките хотели. Така тридневният пакет в тези обекти е около 300 лв., но и при тях свободни места вече няма


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com