Апокалипсис от проф. Витанов. Всичко ще гори, живите ще завиждат на мъртвите

Смразяваща прогноза от математика

Апокалипсис от проф. Витанов. Всичко ще гори, живите ще завиждат на мъртвите | StandartNews.com

Апокалиптична прогноза даде математикът проф. Николай Витанов за военните действия в Украйна и в Израел. Всичко ще гори, живите ще завиждат на мъртвите, са смразяващите му думи.

Ето какво написа анализаторът в личния си профил във Фейсбук:

Кратка информация за политиката и войната за 11 октомври 2023 г.

както сме се разбрали – един месец Збигнев Бжежински. Какво ни казва той днес.

Збигнев Бжежински (ден 29)

...... Потреблението на енергия в света ще се увеличи значително през следващите две или три десетилетия. Оценките на Министерството на енергетиката на САЩ предвиждат световното търсене да нарасне с повече от 50 процента между 1993 г. и 2015 г., като най-значително увеличение на потреблението ще се случи в Далечния изток.

Инерцията на икономическото развитие на Азия вече генерира огромен натиск за проучване и експлоатация на нови източници на енергия и е известно, че централноазиатският регион и басейнът на Каспийско море съдържат запаси от природен газ и петрол, които превъзхождат тези на Кувейт, Персийския залив Мексико или Северно море...........

Така-а-а-а, това изяснява къде е заровено кучето в Близкия изток. Силното икономическо развитие на Китай увеличава конкуренцията за енергийни ресурси, а къде има много от тях ви се казва от Бжежински. Върви война за контрол на региона – няма шест, няма пет. Веднага ви се прояснява, защо Украйна минава на заден план – под заплаха е снабдяването с петрол и газ от Близкия изток.

Туй Азърбайджан – Армения, туй Сирия, туй Израел – Палестина – всичко ще гори, ще текат реки от кръв и живите там ще завиждат на мъртвите. Петролните и газовите доставки – това е по – важно то всякаква демокрация и човешки права. Нали така, саръкалдаръм ташларъ юрдек будали.

У нас Кукленото шоу и продажничеството си вървят. Днес обаче да коментираме нещо друго, което утре ще разкряка силно шадраван балък серсем юрдечетата. Излезе новата класация на топ 2% на най-добрите учени в света.

Утре, на тържественото заседание за годишнината си, БАН вероятно ще обяви кои учени от БАН са в нея. Нали се сещате, защо ще крякат до небето шадраван балък серсем юрдечетата. Омразният им Николай К. Витанов от Института по механика на БАН пак е в топ 2% на най-добите учени в света. Шадраван балък серсем юрдечетата – не са. Не им остава нищо друго освен да крякат.

Закон на Витанов: България ще се оправи когато шадраван бълък серсем юрдеците бъдат елиминирани от всички сфери на обществения живот за да не затлачват общественото развитие с безполезността и крякането си.

Но да оставим българския цирк и Кукленото шоу и да отидем към войните.

Днес е ден 5-ти от войната в Израел и Палестина. Какво ви писах в самото начало. Израелската армия се нуждае от 10-на дни за да изтласка Хамас от израелска територия. Изтласкването върви съгласно прогнозата и до края на седмицата се очаква да е факт. Това което ще последва обаче, ме притеснява и то сериозно. Има индикатори, че Израел се готви за дълга операция в ивицата Газа.

Хамас не са толкова слаби, колкото им се струва на някои. Елиминирането им от Газа ще изисква дълго време и много ресурси, като при това околните държави трябва да бъдат държани на каишка за да не се месят в полза на палестинците. Не случайна първият самолетоносач с групата си кораби вече в райна и на път е още една такава група. Израел започна да получава боеприпаси от САЩ, може да сте сигурни, че ще му гласуват ако трябва и 200 милиарда долара помощ в америсанския конгрес. Прогнозата я знаете

Всичко ще гори, кръвта ще тече като река, а живите ще завиждат на мъртвите

Войната в Украйна

Па-а-ак ни заливат с дезинформация за огромните украински успехи. Фактчекерчтата сладко спят, тази дезинформация не е дезинформация. А ние си имаме твърд критерий за това, кога украинската армия ще има успех. Когато превземе Токмак и това го чакаме вече ден 13-ти. Ще си отчакам, но няма страшно – по малко ракийка за дезинфекция срещу Ковида и грипа плюс туршийка, това улеснява чакането.

Днес да пообърнем малко повече внимание на ситуацията около Авдеевка – тежка укрепения базов район на украинската армия около Донецк. В последните дни руснаците се активизираха там. За да попадне Авдеевка в котел, руснаците трябва да превземат Бердичи и Орловка на север и Северное и Тоненкое по на юг. В момента руската атака е от север – през Бердичи и Семьоновка към Орловка. На юг основният руски удар е през Водяное, което е директно към Авдеевка, а не е към Северное и Тоненкое с цел обкръжаване на украинския гарнизон.

Украинците трябва да запушват този пробив. Което значи, че ще отслабят отбраната на други места. Както ви е прогнозирано, към края на годината ще започнат проблеми с недостиг на украинско пушечно месо. Месомелачките при Бахмут и Работино – Вербовое си работят. Западната военна помощ силно е намаляла – всичко се пренасочва към Израел. Русия не трябва да става империя, ама петролните доставки са по-важни. Надеждата е украинската армия да издържи, докато приключи израелската операция в Газа. Гледаме.

Бългаските бауцари? Пинчери, облайващи тиранозавъра. Това ще продължи. Наведени вектори, чиито върхове ораг земята, лесно се прогнозират.

Я да видим накрая, какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 444 дни.

Прескочихме отдавна 365 дни. А какво беше това 365 дни, а , юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 546 дни. 18 месеца са 547 дни.

Като дойдат следващите епидемии, тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.

Над 540 дни валидна прогноза. Над 17 месеца. А утре ще станат 18 месеца.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Забелязвате ли как неусетно се въртят броячите и се увеличава размерът на рекордите, които трябва да бъдат подобрени. 540 дни, юрдечета крякащи мои. Тендец – щайгенд, дето казват германците.

Крякащите юрдеци са силно травмирани. Нищо чудно – броячите въртят и рекордите на Витанов трудно ще бъдат подобрени. Какво могат да правят юрдеците срещу това. Могат да кряколачат. Жалка работа.

Текущата вълна си се развива според очакванията. За разлика от другите, аз ви казвам – спокойно. Знаете, че трябва да си вършите работата без паника и да се пазите, за да не изтеглите късата клечка. Няма кой да ви пази.

Влизаме полека етапа на вълната, когато положението няма да може да бъде добре контролирано от здравните власти. Случаите надхвърлиха 500 на ден. Обърнете внимание на думата полека. Случаите още не са надхвърлили стабилно 500 на ден. РЗИ-тата все още могат да контролират ситуацията, макар че ще им става все по-трудно.

За разлика от други наблюдатели, които ви вещаят по 40 000 случая на ден през декември, аз ви казвам: спокойно. Случаите няма да растат с такива темпове.

Просто се пазете до средата на ноември, елементарно е – не се блъскайте, където има много хора, далеч от кашлящи по възможност. Това е ако искате вълната да си замине и да няма проблеми по новогодишните празници. Ако решите пък – вдигайте коефициента на предаване на заразата, направете си проблеми. Аз мога да ви посоча път, по който да вървите, но ме мога да ви накарам да вървите по него.

Та така.

Ето ви петата страница от съдържанието на книгата ми за Япония. Тя съдържа описание на интересни събития – отблъскването на монголките инвазии с помощта на свещения (ками) вятър (кадзе) –та да не се чудите откъде идва думата камикадзе. После – краят на първия шогунат и началото на втория. И стигаме до периода Сенгоку – времето в Япония, когато кръвта течала като река, а живите завиждали на мъртвите.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Веселин Николов
преди 6 месеца

Да, някой има самочувствие, че е по-умен от останалите и предоставя изводи на пресата, които други отдавна сами са си направили. Но не в това е проблема. Няма нищо лошо в това. Себелюбието, надменноста и вулгарността в изказванията са критерият за стойността на този човек. И докато някои усилено се трудят, той смята, че е по-велик, ровейки се в своя си книжен мир. Би бил полезен, ако работеше за световни организации, предвиждащи и борещи се за предотвратяване на подобни кризи, но негативизмът в сърцето и душата му му пречат и не позволяват да направи тази крачка със себе си... Жалко за потенциала!...

Откажи