Неделя,

Алена към политиците: Внимавайте какво говорите

От: СТАНДАРТ -
Алена към политиците: Внимавайте какво говорите
A
A
A
  • Чака ни още една тежка година, прогнозира астроложката

Внимавайте какво говорите. Това посъветва политиците астроложката Светлана Тилкова-Алена. В телевизионно интервю тя представи прогнозата си за следващата година.

2021 г. ще е тежка за страната ни заради изборите. Тя обаче може да бъде и перфектна, ако предизборната кампания се води с разумен диалог. Според нея новите партии не трябва да бързат да издигат лозунги, че ще заменят тези, които са в парламента в момента. Алена обясни, че годината е подвластна на Меркурий и в нея ще се прояви това, което досега е било скрито. Може да се очаква интелектуално израстване и много промени. На личностно ниво е възможно да настъпи истинска разруха, особено в битово отношение. Ако внимаваме обаче, може да се избегне и тенденцията да се обърне, каза астроложката.

„2020-та бе година на изчистване. Тя оставя поучителни следи в живота ни. Уран беше управител на годината, някои не се съобразиха с това и си понесоха кармичното наказание“, каза Алена. И обясни, че 2021 г. ще е подвластна на Меркурий, който може да донесе разруха, ако не внимаваме с думите си.

Алена заяви, че се надява предизборната кампания да не е толкова агресивна. „Трябва да внимаваме с думите. Нужен е разумен диалог. Няма нищо необратимо в хороскопа за 2021 г. Негативните неща в него са предупреждение и просто трябва да внимаваме“ – каза астроложката.

По отношение на  пандемията от коронавирус Алена посъветва хората да не се стресират при всяко кихване и да се страхуват от ковид-19. „Няма всички да изкараме коронавируса. Страхът е лош съветник и води това, от което се страхуваме“, заяви астрологът.

Източният хороскоп е подвластен на вола (бика), като астрологичната година започва на 11 февруари. Може да се носят бижута от злато, сребро и всякакви други метали. През 2021 г. Меркурий ще е ретрограден три пъти, а през 2022 г. – четири пъти, така че след две години ще има много бракове и деца.

 

 


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички