Ад по границите. Какво се случва?

Грандиозни опашки

Ад по границите. Какво се случва? | StandartNews.com

Ад по границите на България. Големи опашки на редица контролни пунктове.

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на гранични пунктове с Румъния на изход от страната, съобщиха от Главната дирекция "Гранична полиция" - МВР, на сайта си. Информацията за трафика на българските гранични контролно-пропускателни пунктове е актуална към 06:00 ч. днес.

Трафикът е интензивен за товарни автомобили на ГКПП "Видин", ГКПП "Кардам", ГКПП “Никопол“ и ГКПП "Оряхово" на изход от страната. Преминаването в участък от моста при ГКПП „Русе“ се осъществява в една лента поради ремонтни дейности. Участъкът е сигнализиран временно с пътни знаци, движението се регулира.

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През пунктовете  "Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата със Сърбия. На ГКПП "Калотина" се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

На границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП „Станке Лисичково“ се извършват строително-монтажни работи, във връзка с които преминаването през граничния пункт е възможно при спазване на мерките за временна организация на движението.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на  границата с Турция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Чичохуй
преди 4 месеца

Ад ви е в мозъците, всички писачи сте с конкурс...

Откажи
P0pa
преди 4 месеца

Na vibin za bg chakam other 4.30h 13km

Откажи