Неделя,

А1 добавя Storytel на промоционална цена към мобилните планове Unlimited

От: Стандарт -
683
А1 добавя Storytel на промоционална цена към мобилните планове Unlimited
A
A
A

Клиентите на мобилна услуга на А1 вече могат да се възползват от стрийминг услугата за аудиокниги, електронни книги, подкасти и аудио поредици Storytel. Всеки потребител на актуален мобилен план, с промоционални позиции за добавяне на дигитални услуги, може да активира абонамент за Storytel от приложението Моят А1 или неговата уеб версия на A1.bg и ще ползва услугата безплатно за период от 6 месеца.

След изтичането на промоционалния период Storytel ще се предлага на привлекателната цена от 11 лева на месец. Клиентите на останалите мобилни планове на телекома ще могат да активират Storytel като самостоятелен абонамент за 12,99 лева на месец.

Storytel предлага достъп до над 500 000 заглавия на български и английски език, включително богат каталог на български език, включващ произведения на популярни и бестселър автори като Джей Кей Роулинг, Джефри Арчър, Стивън Кинг, Васил Попов, Георги Господинов, Катя Антонова, Мария Касимова-Моасе и Здравка Евтимова.

Потребителите могат да слушат любимите си книги и подкасти в онлайн и офлайн режим, чрез мобилното приложение. Storytel може да се използва от клиентите, дори когато се намират извън страната, което е изключително удобно по време на летните отпуски и пътувания.

Иновативните 5G планове Unlimited предлагат достъп до множество дигитални услуги, като сред тях са мобилна телевизия от А1, спортните канали MAX Sport и DIEMA XTRA, дигитален портфейл, стрийминг на музика с Deezer, HBO MAX, абонамент за Capital.bg и др. Потребителите могат сами да управляват допълнителните дигитални услуги през приложението Моят А1 само с няколко докосвания на екрана.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com