3 март! Българско чудо с Ниагарския водопад

Пътуващи "Дни на България" във Ванкувър, Виктория и Салмон Аром

3 март! Българско чудо с Ниагарския водопад | StandartNews.com

Българско чудо с Ниагарския водопад ще се случи на националния ни празник 3 март. За четвърта поредна година той ще бъде осветен в цветовете на българския трибагреник. Инициативата е на Генералното консулство на България в Торонто, Канада и е една от най-популярните прояви на българските дипломати за националния ни празник.

Генералното ни консулство в Торонто организира и още няколко събития за българската общност във всички краища на Канада.

В най-западната провинция - Британска Колумбия, ще бъде осветена сградата на общината в гр. Ванкувър и най-стария мост в града - Бурард бридж. В провинция Албърта за да отбележат подобаващо Националния празник на България ще бъде осветен най-големия мост - Хай левел Бридж.

За втора поредна година ще има и официална церемония по издигане на българското знаме пред парламента на най-голямата провинция в страната - Онтарио. Там домакин ще бъде председателят на парламента Тед Арнот.

Консулството в Торонто организира и пътуващи "Дни на България" във Ванкувър, Виктория и Салмон Аром в провинция Британска Колумбия през април. По време на тези събития се представят отделни български градове от представители на българската общност по места.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 месец

Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват---- http://gg.gg/ketoexpo

Откажи