Херо Мустафа поздрави Русенския университет

Университетът предлага високо качество на образование и развива широка международна дейност, казва посланикът на САЩ във видео обръщение

Херо Мустафа поздрави Русенския университет | StandartNews.com

 

Американският посланик Херо Мустафа изпрати специално видеообръщение до ректора на Русенския университет чл.-кор. проф. д.т.н. Христо Белоев, който е и зам. председател на Съвета на ректорите в България, както и до всички преподаватели, служители и студенти по повод 75-тата годишнина на висшето учебно заведение.

Благодарение на усилията на вашата унивеситетска общност, Русенският университет предлага качествено образование и отлични възможности за своите студенти, казва Херо Мустафа.

Тя акцентира и върху богата международна дейност на университета, в това число и на съвместния проект с Корнелския университет в Ню Йорк, който е най-младият член на така наречената Бръшлянова лига.

Надявам се занапред младите хора да имат повече възможности да придобият безценен опит, казва още посланик Мустафа и поздравява всички преподаватели и служителите на университета за подкрепата, която оказват на младежите за по-доброто им бъдеще.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай