Зрелищна катастрофа блокира Русе

Пострадал е младеж

Зрелищна катастрофа блокира Русе | StandartNews.com

Младеж на 20 години пострада леко при зрелищна катастрофа на един от централните булеварди на Русе. В продължение на часове едното платно остана затворено, беше блокиран и тролейбусният транспорт, движещ се по тази улица, информира БНТ. 

Сигналът за инцидента е получен малко преди 18,30 часа. Лекият автомобил се е движил в посока центъра на града, когато се отклонява от платното вляво и се блъска в стълб на електрическата мрежа. Вследствие на удара се откъсва едното колело на автомобила, отварят се и въздушните възглавници. Въпреки сериозните поражения върху леката кола, шофьорът е леко пострадал и след преглед в болницата е освободен за домашно лечение. Без наранявания е и неговият спътник.

По думите на бащата на водача на автомобила причината за катастрофата е „черен лед“ върху асфалта. Другата възможна версия е несъобразена с пътните условия скорост.

Няколко часа продължи изтеглянето на катастрофиралия автомобил. През това време се образува колона от тролейбуси, които не можеха да преминат през трасето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай