Събота,

Жена издъхна, когато видя най-ужасното нещо

От: СТАНДАРТ -
1130
Жена издъхна, когато видя най-ужасното нещо
A
A
A
  • Изверг изнасили пред очите й трите момичета, които е отгледала

Сърцето на възрастна жена се "пръсна", когато тя бе принудена да гледа най-ужасното нещо на света - брутална гавра с трите си племеннички, които е отгледала от деца. Тя получила сърдечен удар, пише британското издание „The Mirror”, цитирано от NOVA.

Мъжът влязъл в дома на семейството в Южна Африка с качулка на главата и заплашил жертвите си с пистолет. След това заключил в стаята на бабата трите сестри, които са на възраст 19, 22 и 25 години. После започнал да ги извежда една по една и ги изнасилвал пред очите на жената, която ги отглеждала. Тя паднала на земята и издъхнала на място. Според полицията причината за смъртта й е инфаркт, получен заради преживяния шок. По тялото й нямало следи от насилие.

Нападателят все още се издирва. Синът на починалата жена споделя, че трите изнасилени момичета са съсипани и призовава, ако е имало свидетели на жестокото посегателство, веднага да дадат показания.

От началото на пандемията от коронавируса все повече жени в района стават жертва на изнасилвания и убийства, отичтат местните власти.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com