Запалиха магазин в центъра на Ямбол

Запалиха магазин  в центъра на Ямбол  | StandartNews.com

Магазин за дрехи пламна в центъра на Ямбол в нощта срещу неделя. Огънят е унищожил всичко, заяви пред Стандарт собственикът Георги Зафиров, който е бивш общински съветник и основател на движението "Единни за България".

Сигналът за хпожара е подаден в 3,15 часа за магазин на централната улица "Търговска", съобщиха от полицията в Ямбол. Отзовалите се на сигнала полицейски екипи и огнеборци са отцепили и обезопасили района, а пожарът е потушен със специализиран автомобил.

По случая е образувано досъдебно производство в РПУ Ямбол. На 24 май тази година по идентичен начин пламна кафене на Зафиров, което се намира в непосредствена близост до сградата на Община Ямбол. Няколко дни по-късно изгоряха два автомобила на бизнесмена.

"В последния случай от тази нощ отново са използвали нещо запалително. Това показва, че бандитите в Ямбол са над закона. Надявам се държавата да се справи", заяви Зафиров, който отказа да съобщи дали има подозрения за авторите на трите посегателства срещу неговата собственост.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай