Сряда,

Задържаха убиеца от Рогош. Прокълната къща зад касапницата

От: СТАНДАРТ -
1828
Задържаха убиеца от Рогош. Прокълната къща зад касапницата
A
A
A

Задържан е мъжът, за който се смята, че е застрелял свои роднини в пловдивското село Рогош, съобщи кметът Величка Величкова. По думите й обстановката в ромската махала, където беше извършено тройното убийство, е спокойна.

Припомняме, че тройно убийство в пловдивското село Рогош вдигна посред нощ полицията на крак. Убитите са баща и двамата му синове. Една жена е ранена. По първоначални данни стрелецът е техен роднина, а тройното убийство е извършено след скандал за наследство. Според очевидци на трагедията жертвите са разстреляни с незаконна пушка.

Прокълната къща стои зад касапницата. Както „Стандарт” вече писа по три различни версии работят разследващите. Основна е спор за наследствен имот.

Стрелецът, който според местните се казва Николай, и застреляните баща и двамата му сина, са се скарали жестоко заради къща. Спорът имал дълга история, като вчера ескалирал до краен предел. Така Николай извадил пистолет и гръмнал трима души.

Друг мотив за тройното убийство, по който се работи, е финансов. Версията гласи, че в центъра на спора били пари, дължими от едната страна към другата.

Третата версия, която е най-малко вероятно, е употреба на голямо количество алкохол и висок градус, които довели до острия конфликт, завършил с изстрели и много пролята кръв.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com