Задържаха родителите на убитите деца в Сандански

Жената често е била забелязвана по улиците на Сандански с травми от побой, разказват местните хора

Задържаха родителите на убитите деца в Сандански | StandartNews.com

Продължава разследването за убийството на две малки деца на три и пет години в Сандански. Кървавата трагедия се разигра вчера вечерта. Задържани са майката и бащата на убитите деца. По случая е образувано досъдебно производство.

“Сигналът е подаден в полицията около 17:30 ч. и колегите са реагирали моментално. Кой го е подал. На този етап не можем да коментираме повече”, заяви Дойчин Дойчинов, директор на ОДМВР Благоевград.

По неофициална информация мъжът и жената в момента са в развод и са имали проблеми помежду си. Жената често е била забелязвана по улиците на Сандански с травми от побой, разказват местните. Предположенията са, че става дума за дълго продължаващо домашно насилие.

Къщата, в която е извършено убийството се намира на по-малко от 30 метра от местното Полицейско управление. От полицията все още не са потвърдили официално, че майката е извършител на тежкото убийство. Тя и съпругът й са давали показания през изминалата нощ.

Според неофициална информация някой от близките на децата се е обадил и е подал сигнал в полицията. Това обаче не е потвърдено от органите на реда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай