Влиза ли в затвора? Тачо на Жени даде горещ отговор

Заяви какво свмята да прави в бъдеще

Влиза ли в затвора? Тачо на Жени даде горещ отговор | StandartNews.com

Любимият на Жени Калканджиева Стефан Манов-Тачо обяви, че продължава съдебните битки и не мисли да влиза в затвора.

Шефката на "Визаж" и нейният съпруг се заканиха да продължат съдебната битка със своите съседи. Поводът е, че Манов е осъден на 3,6 години затвор за побой на комшия. Решението не е окончателно и Тачо има право да го обжалва в 15-дневен срок. Точно това ще се случи по думите на Стефан.

"На първа инстанция бях оправдан и никой нищо не каза за това. Сега се вдигна шум само защото решението не е в моя полза. Продължаваме с трета инстанция. Нищо не е окончателно, ако беше, вече да съм в затвора и да не говорите сега с мен. Няма какво друго да кажа, освен че делото не е приключило", коментира пред "България Днес" Стефан Манов.

До делото се стигна, след като на 18 април 2020 г. Тачо налетя да бие съседа си Георги Василев, който му направил забележка, че от дома на бившата миска и мъжа й постоянно се чувала силна музика, а купоните не спирали.

За да потушат побоя, на мястото пристигат три патрулки, извикана била и линейка.

Георги и приятелката му тогава подават жалба срещу Тачо за побоя, а също и за силния шум и нарушаване на обществения ред. Мъжът на Жени пък прекара в ареста 24 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай