Валериева преувеличила за откраднатото от дома й

Точната стойност на откраднатото от дома на плеймейтката е около 92 000 евро

Валериева преувеличила за откраднатото от дома й | StandartNews.com

Точната стойност на откраднатото от дома на плеймейтката Моника Валериева е около 92 000 евро. Това разкрил пред Lupa.bg полицай, участващ в разследването на дръзкото посегателство.

В сряда вечер в жилището на моделката в Студентски град е било проникнато с ключ, за който още не се знае дали е бил дубликат или подправен. По данни на самата Моника, от жилището са задигнати пари и ценни вещи за „поне 400 000 лева”, сред които скъпи златни часовници, бижута, дизайнерски чанти и пари в брой. По време на разпита в полицията, Валериева е назовала и точния размер на сумата – 92 000 евро. Тя не е посочила произхода им. Според някои медии миналата година красавицата е продала дял от фирмата си.

Междувременно стана ясно, че НАП ще разпореди проверка на моделката за доходите й. Говорителят на приходната агенция Росен Бъчваров обяви вчера, че не е упълномощен да дава информация за назначени ревизии на физически лица. От свой източник в НАП обаче сайтът научил, че до дни Валериева ще получи уведомление за назначената ревизия.

Самата Моника не общува с медиите в момента, а предната вечер е била приета по спешност в болница с остър пристъп на паническа атака.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай