Ужилване: Вместо марихуана - суха трева за 2 бона

Изпечени бургазлии измамили софиянец, той подал сигнал в полицията, но излъгал, че сделката била за IPhone

Ужилване: Вместо марихуана - суха трева за 2 бона | StandartNews.com

Вместо марихуана, софиянец си купи суха трева за 2 бона. 28-годишният мъж от столицата попаднал на изпечени бургаски бургаски измамници, съобщи "Флагман". В началото на август летовникът се уговорил с двама бургазлии на 44 и 47 г. да си купи от тях марихуана за 220 лв., съобщиха от полицията в морския град. 

Тримата се срещнали на 2 август около 19 часа в района на в района на магазин „Технополис” в комплекс „Изгрев”. Вместо 500 грама марихуана обаче софиянецът получил пликче с обикновена суха трева. Той веднага подал сигнал към органите на реда. Но тъй като нямало как да каже, че сделката е трябвало да бъде за дрога, излъгал, че всъщност се срещнал с мъжете по повод обява в сайта "OLX" за продажба на IPhone 11 pro. 

В резултат на полицейските действия на служители от Пето Районно управление – Бургас по сигнала на мъжа, двамата измамници са заловени. Оказало се обаче, че версията на софиянеца е лъжа. В пликчето с марихуана било пълно с обикновена суха трева, събрана от градинката в района на блок 15 в жк. "Изгрев".  

 Софиянецът е разпитан повторно, като потвърдил информацията на двамата бургазлии. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай