Ужас! Заплашиха със смърт Наско Сираков

Обръщение на Илияна Раева към държавата

Ужас! Заплашиха със смърт Наско Сираков | StandartNews.com

Изключително тревожна новина, създаваща голямо напрежение в Левски и семейството на Сираков.

Илиана Раева се обърна за помощ към институциите в България след заплахи от Любо Младежа към мажоритарния собственик на ”Левски” Наско Сираков. Причината е пост на един от тарторите на Сектор ”Б” Любо Костадинов-Младежа, минути след мача с ”Шкупи ”.

Той качи пост с текст "Раев, умри" на профила си във фейсбук. Коментарите включваха закани към жена му и дъщерите му. По-късно постът бе заличен, само че към този момент бе стигнал до Раева, пише Фрогнюз.

Ето цялото обръщение на Илиана Раева:

"Уважаеми дами и господа,

Силно обезпокоена и омерзена се обръщам към всички вас за подпомагане и помощ.

Вчера, след успеха на " Левски " в Скопие, безусловно минути след триумфа, е написано обществено ужасното обръщение към брачна половинка ми Наско Сираков, именуван от известно време Раев от същия субект, което гласи " СМЪРТ ЗА РАЕВ ". В коментар под написаното... 

Лицето Любомир Костадинов, именуван Младежът, редовно наскърбява, унижава фамилията ни. По незнайни аргументи има искания към ПФК " Левски ". Състоянието, в което е изпаднал след вчерашната победа на " Левски " очевидно е отключило неконтролируеми страсти и той обществено е заплашил цялото ми семейство. Това към този момент е доста съществено. 

Няма да изяснявам кои сме ние с Наско, какво сме дали и какво продължаваме да вършим и даваме на България и на ПФК " Левски ". Всички знаят. Предпочетохме да работим тук, в Родината си, върнахме от чужбина и децата си, с цел да работят тук, в България. Имали сме многократни благоприятни условия като доста българи да напуснем. Не го направихме. Обичаме мощно България и с голяма обич двамата работим сполучливо за имиджа и пред света. 

Аз към момента имам вяра в институциите на страната си. И няма да спра да имам вяра. 

Непонятно ми е по какъв начин някои медии даже посочваха като вести на страниците си отвратителните постове на този... не знам по какъв начин тъкмо да го дефинира.

Да се толерира сходно държание е тематика за сериозен размисъл. Духът ми се бунтува и желая да попитам: 

Кой дава убеденост на този човек безнаказано и решително да малтретира фамилията ми?

Кой му е вменили недостижимост, с цел да заплашва СЪС СМЪРТ фамилията ми?

Какво е правил този човек ( мъчно изговарям тази дума за него), за което не е бил наказван съгласно Закона, с цел да си разреши да заплашва фамилията ми със гибел? 

Кой стои зад този човек и го пази от Закона, и му дава религия да дерибейства безнаказано?

Моля за вашата помощ и съответни реакции за случилото се.

Този човек няма място освен на стадиона, той няма място по улиците. Той е опасност за живота на фамилията ми., а може би и на други, за които не знаем.

Ако институциите не ни оказват помощ, ви убеждавам, че като гражданка на Обединена Европа ще желая обществена помощ от ЕП и институции.

Аз имам вяра, че българските институции ще създадат нужното. Моля, не убивайте очакванията ми, тъй като сигурно доста хора ще припознаят своето мислене и усеща посредством това мое послание.

Бих желала да благодаря за безспорната поддръжка на левскарската общественост към своята най-голяма жива легенда Наско Сираков. Тази ваша поддръжка му дава безгранични сили и религия да продължи Мисията за избавяне на обичания си "Левски".

Бъдете сигурни, че той няма да се откаже и дружно с вас и с хората, които са до него в клуба, и тези които му оказват помощ безусловно всеки ден ще успее!".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай