Ужас! Подробности за битата прокурорска жена

Баща и син Михайлови са неспасяема двойка

Ужас! Подробности за битата прокурорска жена | StandartNews.com

За съжаление не е пернишки виц, а факт!

Жената, която Бисер Михайлов преби, не помни нищо нито от побоя, нито от времето след това. Това съобщи зам.-градският прокурор Христо Кръстев.

Кръстев сподели, че дъщерята на семейството е подала сигнал на тел. 112, след като видяла майка си да лежи на земята снощи.

Разпитани са свидетели и са събрани достатъчно доказателства, които правят възможно Бисер Михайлов да бъде привлечен в качеството си на обвиняем. Доказателствата са за нанесена средна повреда в условията на домашно насилие, допълни още прокурор Кръстев.

По думите му жената е обяснила пред разследващите, че няма спомен какво се е случило.

Имало е конфликт между тях, първоначално е бил вербален, после е прераснал във физически. Самата тя твърди, че става въпрос за битов скандал, а не за домашно насилие. Не помни дали е била ударена или сама е паднала. Но фактът, че не помни какво се е случило предполага, че е била в безсъзнание, което предстои да бъде определено от съдебно-медицинска експертиза, каза още зам.-градският прокурор.

От брифинга стана ясно още, че по тялото на Бисер Михайлов имало следи от насилие – драскотини. Самият окръжен прокурор на Перник все още не е разпитан и не е дал обяснение пред разследващите, предаде новини.бг.

Според Кръстев най-адекватната мярка е задържене на Михайлов за 72 часа, след което ще се поиска и постоянна мярка „задържане под стража“.

„До няколко часа ще бъде привлечен под наказателна отговорност“, посочи Кръстев и уточни, че ако магистратът получи мярка „задържане под стража“, той автоматично ще бъде освободен от длъжността окръжен прокурор на Перник.

Майката и бащата на Бисер Михайлов, които също са били в жилището по време на скандала, предстои да бъдат разпитани като свидетели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай