Убиецът на Кристи прострелян в крака (ОБНОВЕНА)

21-годишният бивш затворник оказал съпротива, в момента е на преглед в сливенската болница

Убиецът на Кристи прострелян в крака (ОБНОВЕНА) | StandartNews.com
  • 21-годишният бивш затворник оказал съпротива, в момента е на преглед в сливенската болница

21-годишният Мартин Трифонов, който бе задържан за зверското изнасилване и убийство на 7-годишната Кристи от сливенското село Сотиря, се опитал да избяга от полицията. От четвъртък, когато е извършено престъплението полиция, жандармерия, военни и горски служители блокираха района и издирваха Мартин с кучета и хеликоптер.

ВИЖ ОЩЕ: Местен завързал Мартин, но той му се изплъзнал

Когато най-после го откриват, Трифонов оказал съпротива. Затова служителите на реда открили огън във въздуха.

ФОТО БГНЕС

Появи се информация, че беглецът е бил прострелян в крака, но тя все още не е официално потвърдена.  "В момента е в болница, има рани, но трябва да установим дали са от прострелване или са някакви други наранявания. Това могат да го кажат лекарите", заяви на брифинг в Сливен главният секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов. И допълни: "Оказал е съпротива. Доста време го преследваха колегите. Потвърждаваме, че мъжът е извършител на тежкото престъпление. Предстои да го докажем и с експертизи".

ВИЖ ОЩЕ: Младежи помогнали за залавянето на Мартин (ВИДЕО)

Мартин е с богато криминално досие. Той е осъждан, бивш затворник. Укривал се в покрайнините на селото. Мъжът е задържан от полицаи с помощта на местни момчета от селото. Те разказаха, че той опитал да избяга и полицията е открила огън във въздуха.

ВИЖ ОЩЕ: Хванаха убиеца на Криси

7-годишно момиченце беше изнасилено и пребито до смърт в сливенското село. Детето е намерено в края на селото в изключително тежко състояние около 15 часа в четвъртък. Откарано е в болница, където е починало.

ВИЖ ОЩЕ: Малко дете изнасилено и убито в сливенско село

Извършителят е познат с множество домови кражби. Сплашвал е местни жители с пистолет. Той живеел в селото от много години. Преди време е заплашвал малките деца, а преди това е лежал в затвора за кражби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай