Търсят с полиция и социални мрежи изчезнал студент

Николай е студен по география в Софийски университет и живее в Студентски град

Търсят с полиция и социални мрежи изчезнал студент | StandartNews.com

Студент на 20 години е изчезнал без следа, а близките му го издирват от дни, подали са и сигнал в полицията. Момчето е от пазарджишко, студент е в София и живее в Студентски град.

Николай е студен по география в Софийски университет. Последно е видян в сградата на учебното заведение, предаде Нова телевизия.

„Видях го последно на 23 януари, четвъртък. Спеше в леглото си. Аз излизах за работа в 8 сутринта. От тогава няма никаква следа от него. Доколкото знам няма проблеми с никого. Съвсем нормално се държеше”, заяви съквартирантът му Иван.

Според локацията му в социалните мрежи, последно Николай е посетил Казичене. Бащата на момчето – Валентин, опитал да се свърже с него по телефона. Сигналът бил свободен, но никой не отговарял. Телефонът му е бил изключен в петък.

„За последно го чух преди една седмица. Беше изключително спокоен, събудих го от сън. В събота сутринта му се обадих, не ми вдигна. Започнах да се притеснявам. Писах му съобщение, на което не е отговарял, не е и прочетено. В събота вечерта подадох заявление за общодържавно издирване. Последно намерих документи за работа във фирма, в която е работил само 4 дена. Не знам подробности, не знаех, че е напуснал”, разказва бащата на Николай.

Близките призовават ако някой има информация за Николай и местонахождението му, да сигнализира в близкото РПУ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай