Трима са ранените полицаи в екшъна с буйстващ младеж

Мъжът от Сливен е пратен в психиатрия

Трима са ранените полицаи в екшъна с буйстващ младеж | StandartNews.com

Не един, а трима са ранените полицай след екшъна с буйстващ млад мъж в междуградски автобус от Стара Загора за Сливен.

Инцидентът стана вчера край изхода на Стара Загора, като първоначалната информация бе, че само един от служителите на реда е пострадал. 26-годишният мъж от Сливен опитал да счупи едно от стъклата на автобуса, с който пътувал и да скочи, тогава шофьорът позвънил на 112. Отзовалите се на място служители на реда били нападнати с нож от агресивния мъж. Пострадалите са откарани в болницата в Стара Загора, двама от тях са с порезни рани в областта на главата, а третият с травма в коляното, заяви директорът на полицията в Стара Загора, старши комисар Тодор Хаджиев.

"Получаваме сигнал, че едно лице чупи страничното стъкло на автобуса и в движение скача. Отиват колегите на сигнала, тръгват да го задържат, лицето вади един нож и срязва на единия от колегите долната устна, на другия, леко по бузата, третият колега вчера от прегледа е с усукани коленни връзки", обяви старши комисар Хаджиев, цитиран от БНР.

След оказана медицинска помощ ранените униформени са напуснали болницата.

Нападателят е задържан за 24 часа, взета му е кръвна проба. След лекарски преглед е констатирано, че той трябва да бъде приет за лечение в психиатрия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай