Трагедия: Треньор по плуване уби семейството си

Съседи повикали полиция, след като чули свада и викове

Трагедия: Треньор по плуване уби семейството си | StandartNews.com

Кървава Цветница шокира Велинград. Три трупа на семейство са открили полицаите, съобщиха от пресцентъра на МВР – Пазарджик.

Тази сутрин известният треньор по плуване Велчо Клешков е убил жена си и сина си, след това се е самоубил, пише "Марица".

Трагедията вероятно се е разиграла между 9:30 и 10 ч. сутринта, когато съседи под апартамента на Клешкови чули викове и шум. Те съобщили за сериозна свада и викове идващи от съседния апартамент, в който живеели тримата техни роднини. Пристигайки на мястото полицейските екипи установили, че в жилището са безжизнените тела на 68-годишен мъж, неговата 58-годишна съпруга и 23-годишният им син. Екип на „Спешна помощ“ констатирал смъртта на всички от семейството. Мястото незабавно е отцепено, като е извършен оглед от дежурна група от РУ-Велинград, с участието на експерти от сектор „Научно-техническа лаборатория“ при ОДМВР-Пазарджик и съдебен лекар.

В спалнята убита с нож в сърцето била Йорданка Пенина. 58-годишната съпруга на Клешков също била треньор по плуване. В детската стая, прободен с нож в сърцето, бил открит мъртъв 23-годишният син на семейството Владимир. Момчето било с увреждания. В коридора мъртъв е открит Велчо, който след като първо е убил жена си, а после сина си, се е самоубил. Няма оставено предсмъртно писмо.

Двамата мъртви съпрузи водят тренировки в местния клуб клуб "Белмекен, но са подготвили и много шампиони на национално ниво.

Труповете са транспортирани до отделението по съдебна медицина при МБАЛ-Пазарджик за аутопсия. Работата по изясняване на случилото се продължава от сформирания екип под наблюдението на прокуратурата в областния град.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай