Топ шеф в МВР даде подробности за зловещото убийство в София

Предполагаемият извършител пребивава на територията на столицата от известно време

Топ шеф в МВР даде подробности за зловещото убийство в София | StandartNews.com

В жилището на ул. "Раковски" е извършено убийството на мъжа, чиито останки бяха намерени в шахта в София. В апартамента са намерени части от тялото. Той е бил нает под наем от заподозрения за извършеното престъпление. Зловещите подробности съобщи пред бТВ заместник главният секретар на МВР Живко Коцев.

"Предполагаемият извършител пребивава на територията на столицата от известно време. Той е инициали В.В., на 32-години, криминално проявен, доскоро е работил като барман, а към момента е безработен. С жертвата са били в приятелски отношения", посочи Коцев.

"Жертвата е 41-годишен столичанин, който е обявен за издирване. Постъпил е сигнал от близък роднина на 8 август. Започнало е бързо издирване и изясняване на всички обстоятелства и факти. Трупните останки са именно на този мъж. Основният мотив за убийството са неуредени финансови отношения", обясни зам. главният секретар на МВР.

Широк кръг от експерти проучва навиците на жертвата, установяват близкото му обкръжение. Става ясно, че мъжът е убит още на 8 август следобед. В Студентски град е намерен използван от него мобилен телефон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай