Спипаха наркодилъри в момент на сделка

Екшънът се разигра в Шумен

Спипаха наркодилъри в момент на сделка | StandartNews.com

Шестима млади мъже са били арестувани при акция в автокъща в покрайнините на Шумен миг след реализиране на продажба на наркотици. Акцията е на Районното управление на МВР в Шумен и е била реализирана след получен оперативен сигнал за подготвяна сделка.

Операцията е реализирана в пиково време минути след 15.30 във вторник с участието на много голям брой цивилни и униформени полицаи. "Не знам откъде изскочиха всички - от съседни автокъщи, от пътя за шуменското езеро, почерня от полиция." - разказа пред "Монитор" очевидец.

"Проснаха ги на земята, у момчето, което кара намериха пликче с трева под тениската над слабините му." - разказаха присъствали на атаката. От полицията потвърдиха, че при извършен обиск на водача у него е намерен плик с около 30 грама дизайнерска дрога – „чай за пушене“.

При претърсване на автокъщата, стопанисвана от 28-годишен мъж от Шумен, според полицията са били намерени електронна везна, около 4 грама „чай за пушене“, бледожълта бучка с неправилна форма,  бяла на цвят бучка, осем таблетки, шест от които с лого на канабис.

Полицията съобщи още, че в жилище на ул. “Вичо Папазов“ в града, обитавано от шуменеца са намерени два плика с около 500 г бяло прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест реагирало на метамфетамин, открити са и две електронни везни, плик със суха тревна маса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай