Шофьорът-бияч от Добрич пожален от обвинението?

Обвинението за хулиганство е неадекватно и обидно за правосъдието

Шофьорът-бияч от Добрич пожален от обвинението? | StandartNews.com

Нагъл шофьор бе арестуван по обвинение, че е стрелял с газов пистолет и ударил друг водач в Добрич. Нещо повече, нападателят е бил в изпитателен срок за закана за убийство.

Историята с елементи на екшън филм започва вчера малко преди обед на изхода на Добрич в посока Варна. Пламен Михов (на горната снимка) твърди, че шофьор се опитал да направи обратен завой и му отнел предимството. След това започнал да го преследва.

"След което изкара огнестрелно оръжие и произведе изстрели - и във въздуха, и по автомобила. И въобще не се притесняваше да кара наравно с мен - огледало до огледало. Насреща идват автомобили. Те бяха принудени буквално да отидат в мантинелата, за да не се сблъскаме всичките коли", разказва Пламен Михов пред бТВ.

Малко след това мъжът си тръгнал. След сигнал до полицията е задържан. Според прокуратурата той е бил в изпитателен срок заради закана за убийство и унищожаване на чужда движима вещ.

Близките на Пламен Михов настояват за справедливост. Съпругата му Илияна Кръстева разказа, че състоянието му се подобрява. Все още обаче има травми, за които ще е нужно време, за да се възстанови напълно.

Тя отишла при него непосредствено след инцидента. По думите й стресът и за двамата бил голям.

Пламен Михов е разказал пред брат си, че ударите, които са му били нанесени, са били много силни. Той е успял да избегне част от тях и поради тази причина се е разминал с много по-тежки травми.

Според брата на пострадалия обвинението за хулиганство е неадекватно и обидно за правосъдието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай