Сензация за Брат Галев! Какво се случва

Излезе информация къде е в момента Ангел Христов

Сензация за Брат Галев! Какво се случва | StandartNews.com

Има ли гореща новина за много известен ъндърграунд лидер, който не е в страната от дълго време?

Антел Христов от т. нар. братя Галеви се е върнал в България през канал за мигранти. Това става ясно от информация на  "България Днес" от свои източници в полицията, които са запознати с разследванията за мистериозното му влизане у нас и за будещата догадки негова кончина.

На 3 юни стана ясно, че е починал издирваният от Интерпол Ангел Христов. Според МВР и запознати той е починал предната нощ в имението си в село Ресилово, а според съобщението за смърт - на 3 юни сутринта в частната болница в Дупница. От там отрекоха при тях да е констатирана смъртта.

Служителката в община Дупница, която издала смъртния акт, забелязала, че личната карта на Христов е изтекла преди 5 г., но не било нейна работа да знае кой се издирва, нито е отговорна за изтекъл документ за самоличност.Полицията тогава остана изненадана, защото се оказа, че никой от служителите не е знаел, че Ангел е в България. През това време съпругата му Радмила бе организирала погребението му, но из града мълниеносно се разчува и полицията реагира, като изземва трупа и го откарва в столична Съдебна медицина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай