Съседи на убийците майка и дъщеря в шок! Нови детайли

Габриела се държала така, сякаш всичко й принадлежи

Съседи на убийците майка и дъщеря в шок! Нови детайли | StandartNews.com

Нови детайли за ексконсулката Красимира Трифонова и дъщеря й Габриела, които брутално убиха съпруга на Габриела Пайо Пеев дойдоха от Бургас. Съседи на Красимира са в шок от действията на майка и дъщеря.

ВИЖ ОЩЕ: Хорър! Тъщата на Пейо лично шофирала колата с трупа му

В Община Бургас, където 33-годишната Габриела Славова бе началник отдел "Младежки политики", се чудят как е възможно младата жена да е замесена в убийство. Колегите й обаче признават, че характерът на Габриела не бил лесен и често се държала така, сякаш всичко й се полага по презумция.  

ВИЖ ОЩЕ: Бивш депутат с шокиращи подробности след убийството на Витоша

Тя постъпила на работа в общината като младши експерт през 2020 г., но бързо се издигнала до общински шеф, предаде "24 часа".

Живели сме сред убийци! Всички тук се чудим как може да направят такова нещо на момчето. И защо са го направили, възмущава се съседка на ексконсулката.

До преди 2-3 години майката на Красимира - Тона Трифонова, е имала апартамент в бургаския ж.к. "Братя Миладинови". В него навремето отраснали Красимира и сестра й. Съседи са виждали и внучката на баба Тона - Габриела, макар и много по-рядко.

"Не сме били близки с Тона, идвала е у нас да й премеря кръвното, аз веднъж съм ходила у тях. Просто съседи, не бяхме приятелки. Спомням си дъщерята Красимира като дете - беше кротка, говореше тихичко", спомня си съседка от 3-я етаж в блока.

Преди 2-3 години обаче Трифонови продали жилището и от тогава никой не ги е виждал.

Те и преди това рядко се задържаха тук, даваха жилището под наем, а те бяха в София, казва пък друга съседка. Спомня си, че баба Тона рано овдовяла, имала имот на морето и лятото прекарвала там.

"Никога не сме допускали, че тези хора могат да извършат нещо подобно. Но човек не знае...", казва комшийката на баба Тона от 3-я етаж.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай