Хорър! Тъщата на Пейо лично шофирала колата с трупа му

Нови зловещи подробности

Хорър! Тъщата на Пейо лично шофирала колата с трупа му | StandartNews.com

Нови ужасяващи подробности излязоха за убийството на  Пейо Пеев. 
Тъщата Красимира лично е шофирала колата с трупа му от мястото, на което го е убила, стана ясно от определението на съда, с което тя ще бъде с постоянен арест, а дъщеря й Габриела - с домашен, защото трябва да се грижи за децата си. 

Около 21,20 ч. в петък Пейо отишъл пред дома на Габриела, за да преговарят кога ще вижда децата.

В разпита си бащата на Пейо разказва, че е последвал колата на сина си, защото го е било страх за него. Лично видял как Габриела се качва на седалката до него, но е бил далеч, за да вижда какво се случва вътре.

Полицията е иззела камери от местопрестъплението. Оперативен работник, който е преглеждал записите дава показания, че на тях се вижда как тъщата Красимира сяда зад Пейо, а Габриела до него. Вижда се също борба в колата, а след това Красимира Трифонова излиза от задната врата и сяда на шофьорското място. В същото време бащата губи връзка със сина си и подава сигнал. По-късно колата с трупа на Пейо Пеев е открита на Витоша със следи от опит за опожаряване.

Според обвинението Красимира Трифонова е удушила зет си, а дъщеря й му пречила да избяга от колата като затваряла враната, докато майка й го стиска за шията.  

Когато са задържани Красимира и Габриела признават в беседа с полицаите как е убит. По-късно, вече като обвиняеми не дават обяснения. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай