Разстреляха двама души в тервелско село

Разстреляха двама души в тервелско село | StandartNews.com

Добрич. Убийство на баща и син, потресе добричкото село Коларци. Двамата мъже Еньо - на 88 години, и Кръстьо - на 58 години, били намерени мъртви в дома им, а съпругата на Кръстьо, на когото всички в селото викат Красьо, е в тежко състояние в реанимацията на на болница "Св. Ана" във Варна.

От полицията потвърдиха за тежкия инцидент като добавят, че съобщението за него е постъпил 6.54 часа. Двамата мъже са били убити на място с огнестрелно оръжие, а жената е била ранена. Криминалисти от ОД на МВР Добрич са на място на произшествието. Работата по изясняване нa причините за възникване на инцидента продължава.

Директорът на полицията в Добрич комисар Стефан Йончев заяви, че се работи по всички възможни версии, като не се изключва нито криминално деяние, нито битов скандал. "До момента не е намерено оръжието, с което е извършено престъплението" - каза още комисар Йончев.

Хората в селото недоумяват какво и как е станало, като са категорични, че семейството било затворено и не контактувалo с хората в Коларци. Кметът на селото заяви, че никога не е чувал в семейството да има скандали помежду им.

Двама души са били разстреляни сутринта в тервелското село Коларци, съобщи БЛИЦ.

Баща и син са издъхнали от огнестрелните рани на място, а съпругата на сина е откарана в тежко състояние в болница. Сигнал за трагедията е подаден тази сутрин в 6,54 ч. на тел. 112.

Хирурзите от "Света Анна" във Варна се борят за живота на тежко ранената жена.

Информацията, която има за ранената жена е, че тя е в относително добро състояние, като е ранена в областта на дясното рамо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай