Разбра се кой е убитият затворник в Бургас, смайващи подробности

Той е излежавал присъда за кражба

Разбра се кой е убитият затворник в Бургас, смайващи подробности | StandartNews.com

66-годишният бургазлия Илия Николов, познат с прякора Маркуча, е затворникът, който тази сутрин издъхна след побой с друг в килията. Това твърди Флагман.бг, позовавайки се на свои източници. Той е излежавал присъда за кражба, но е добре познат на полицията и с други престъпления. 

Първи разкрития за убийството в бургаския затвор

През 2005 година Маркуча влиза в затвора за брутално убийство на жената, с която живее на семейни начала, а след това изхвърлил трупа й в река Ахелойска.

След като е излежал присъдата си, той станал добър майстор на кражбите, най-вече на автомобили, съобщи човек от Българово. 

Убийство в затвор у нас, какво се случи

„Живееше тук някъде до около 15-годишна възраст. Беше много невзрачен и свит като дете. Бяхме шокирани навремето, когато разбрахме, че е извършил убийство. Живя тук в Българово в дома на жената, която уби. Но за кратко. След като извърши престъплението, влезе в затвора и повече не се е появил. Само узнахме, че досието му е набъбнало с кражби“, заявяват хора, които го познават. 

Едва тогава ще стане ясно дали се касае за убийство или за здравословен проблем, довел до фаталния край. 

По непотвърдена информация 30-годишният пандизчия е опасен рецидив и изобщо не е трябвало да има достъп до другите затворници.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи