Първи разкрития за убийството в бургаския затвор

Подробности от говорителя на ОДМВР-Бургас

Първи разкрития за убийството в бургаския затвор | StandartNews.com

Сигналът за инцидента в бургаския затвор, при който един затворник е починал, е получен около 11:00 часа в един от корпусите. Малко след спречкване между двама лишени от свобода - на 30 и 66 години, изтърпяващи наказанието си за извършени кражби, разтървани от дежурните надзиратели, по-възрастният пада на земята и дошлият на място медик констатира липсата на жизнени показатели.

Убийство в затвор у нас, какво се случи

Своевременно е сформиран екип от служители от отдел "Криминална полиция" и отдел "Разследване" при ОД на МВР - Бургас, които извършват първоначален оглед. Видими сериозни травми по тялото на 66-годишния мъж не са забелязани. То е откарано за аутопсия в "Съдебна медицина" към УМБАЛ – Бургас.

Засега не може да се потвърди причинно-следствена връзка между спречкването и настъпилата смърт. Ще бъдат изчакани данните от предстоящата аутопсия, които по безспорен начин да определят причината за загубата на жизнени показатели у 66-годишния лишен от свобода. По случая е образувано досъдебно производство.

Предполага се, че мъжът е починал от инфаркт, но на този етап причината за смъртта не може да бъде потвърдена, съобщи говорителят на ОДМВР-Бургас Цветелина Рандева за БЛИЦ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи