Психопат отвлече бившата си, държи я вързана 4 дни

Психопат отвлече бившата си, държи я вързана 4 дни | StandartNews.com

Бургас. Психопат отвлече бившата си съпруга и я държа 4 дни вързана и под ключ в апартамента си в ж.к. "Меден рудник".

Жертвата е 32-годишната Гергана Гутова. Преди месец тя напуснала съпруга си Георги Янков и се прибрала в дома на родителите си. Изоставеният мъж обаче не успява да преглътне раздялата и решил да я отвлече.

Той я причакал пред моминския дом на 17 март привечер и я завлякъл насила в колата си. След това я вързал в апартамента ав ж.к. "Меден рудник", където доскоро двамата живели. Пребил я жестоко и я заплашвал с убийство.

Младата жена не е имала никакъв достъп до телефон, за да позвъни за помощ. Опитала се да крещи с надежда да я чуят съседите, но никой не се отзовал. Комшиите чули виковете, но били свикнали на денонощни скандали в семейството, затова изобщо не обърнали внимание. Всички помислили, че това е поредният скандал, който Георги вдига на жена си. Семейството има момиченце на 4 години, което през цялото това време останало при майката на Гергана. Бабата първа се усъмнила, че нещо не е наред след като дъщеря й не се прибрала три денонощия, нито позвънила по телефона. Тя се обадила в полицията и униформените бързо разбрали каква е работата. Отвлечената жена е била открита жива и здрава в апартамента на Георги, но много изплашена. Тя е в шок, казаха близките й. 36-годишният похитител е бил прибран за 24 часа в ареста. Разпитани са съседи, които са разказали, че Георги малтретирал нечовешки жена си и детето, вдигал чудовищни скандали, в повечето пъти без причина. Няколко пъти комшиите викали полиция, за да го усмирява.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай