Първа версия: Самоубийство в Кардам

Районната прокуратура работи по всички възможни версии за смъртта на детето, като водещата е отравяне, съобщи NOVA

Първа версия: Самоубийство в Кардам | StandartNews.com

Склоняване към самоубийство - това е работната версия на разследващите за трагедията в село Кардам, където 9-годишно момче почина, а двете му сестрички бяха приети в тежко състояние в болница. Районната прокуратура работи по всички възможни версии за смъртта на детето, като водещата е отравяне, съобщи NOVA.

Вчера вечерта с прокурорско разпореждане другите три деца на шестчленното семейство са настанени в болницата в Добрич. Те са там за изследвания и ще са под наблюдение 48 часа.

Трите деца са в добро здраве, увериха от болничното заведение. След като бъдат изписани, социалните служби ще имат думата къде ще бъдат настанени те.

„Допълнително са извършени огледи, в посока на това да се търсят опаковки, изхвърлени в контейнери, тъй като посоката ни е натравяне на тези деца. Разпоредих на Агенцията по храните да провери и основното училище, където трите пострадали учат. Няма други деца да отсъстват от училище или да имат същите симптоми. Запечатани са търговските обекти в село Кардам”, поясни Йорданка Чанева от Районна прокуратура – Генерал Тошево.

Двете момичета, които са във варненската болница, вече са в стабилно състояние.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай