Простреляха мъж докато спи с жена си

Мъж, на 29 години, е бил прострелян смъртоносно в старозагорското село Гранит, община Братя Даскалови, докато спи в кревата с жена си.

Простреляха мъж докато спи с жена си | StandartNews.com

Мъж, на 29 години, е бил прострелян смъртоносно в старозагорското село Гранит, община Братя Даскалови, докато спи в кревата с жена си. За убийството са сигнализирали тази сутрин роднини на жената, с която живеел на семейни начала без брак., съобщиха от областната дирекция на МВР в Стара Загора. При огледа на местопрестъплениетео е било установено, че мъжът е прострелян с ловна пушка от близо. Според жената на убития съпругът й се прибрал преди полунощ в сряда  пиян. Вдигнал и скандал и я нашамарил, но след това си легнали да спят.
  Около 3 часа след полунощ в просъница жената чула как се отваря вратата на стаята, а след това неизвестният посетител стрелял в тялото на спящия до нея мъж. Ужасена жената изскочила от стаята, а когато се върнала мъжът и бил издъхнал.
Според жителите на Гранит убитият циганин бил конфликтен и сприхав, често са напивал, тормозел и биел жената и двете и деца от друг мъж, с които живеел. 
  По случая образувано е досъдебно производство за убийство срещу неизвестен извършител. Криминалистите работели по няколко различни версии като не изключвали извършителят да е бившият мъж на жената, както и тя самата заради противоречивите и обяснения.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай