Потресаващо! Какво е вършел убиецът на Кристина

От какво е страдал Калоян

Потресаващо! Какво е вършел убиецът на Кристина | StandartNews.com

Излизат нови подробности за това какво е представлявал Калоян, убиецът на Кристина.

Всички, които познават Калоян, дори и бегло, не могат да повярват, че е убиецът на Кристина Благоева. Всъщност обаче е точно той, а за безскрупулното му деяние му е помогнало раздвоението на личността.

Според съседите и приятелите му Калоян има две лица. Едното показвал пред тях, а другото е на чудовището, което планирало убийството на Кристина Благоева и което може би се отключило, когато тя скъсала с него по телефона.

Калоян с месеци пресмятал и замислял как да извърши криминалното деяние. Това показва, че не е станал убиец в пристъп на гняв, а съвсем съзнателно, поради което заслужава максимална присъда.

Докато правил план за убийството, Калоян излизал с купища жени. През последните месеци той сменил поне 20 дами, докато не намерил настоящата си половинка Йордана Соколова.

Последната е полицай по професия и именно нейно е оръжието, с което е убита Кристина. Калоян го взел от нея, без тя да разбере, за да отиде и ликвидира Криси.

Разследващите засега не подозират Йордана в съучастничество. Тя твърди, че също не е знаела за раздвоението на личността на Калоян. Пред нея винаги бил спокоен и мил, а всъщност в главата му се въртели ужасни неща, твърди 24 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай