Полицаят Караджов: Искат да ме натопят за убийството

Полицаят Караджов: Искат да ме натопят за убийството | StandartNews.com

Невинен съм! Искат да ме натопят за убийството на моите родители! Чувствам се предаден от моите началници. Това заяви днес на влизане в съдебната зала служителят на пловдивската „Икономическа полиция" Венцислав Караджов, съобщава bTV.

До момента разследващите не са събрали доказателства, които да сочат, че 45-годишният полицай има нещо общо с двойното убийство на неговите родители – Цветан и Божурка Караджови. Труповете им бяха открити в дома им в пловдивския квартал „Смирненски" във вторник следобед.

Венцислав Караджов е идеалният заподозрян за тежкото престъпление, тъй като се оказва, че имал стар конфликт и имотен спор със своите родители.

В съдебната зала Венцислав Караджов се разплака, след като стана ясно, че полицейски следователи са разпитвали 14-годишния му син в 01:00 часа сутринта в присъствието на детски психолог.

Чрез показанията на детето са повдигнали обвинение срещу Венцислав Караджов за това, че той незаконно е обучавал непълнолетния си син да борави с огнестрелно оръжие край вилата им в родопското село Дедево.

„Срещу детето ми е оказан полицейски тормоз!", категоричен е Венцислав Караджов. Според съпругата на полицая техният 14-годишен син е в шок след среднощния полицейски разпит, след който се отключило старо заболяване.

Очаква се Пловдивският районен съд да се произнесе относно постоянната мярка за неотклонение на 45-годишния полицай Венцислав Караджов, който беше арестуван по подозрение за съпричастност с убийството на двамата му родители, но след като не бяха събрани доказателства в тази посока, остана в ареста за 72 часа по обвинение, че преди няколко седмици предоставил огнестрелното си оръжие на непълнолетния си син.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай