Подпийнал хулиган потроши патрулка

Подпийнал хулиган потроши патрулка | StandartNews.com

Стара Загора. Подпийнал хулиган е отказал да бъде тестван за алкохол и е потрошил полицейски патрул. Сигналът срещу 32-годишния Ж. Х. от Стара Загора е бил подаден в неделния ден от 36-годишна старозагорка, която се оплакала, че е била ограбена от него, съобщиха от полицията. Жената била в заведение в областния град, когато мъжът се приближил до нея, дръпнал от шията й златен ланец и го прибрал безцеремонно в джоба на дънките си. След сигнала полицията за по-малко от 24 часа установила дръзкия обирджия и го арестувала.

При обиска в автомобила на Ж. Х. е бил намерен откраднатият накит. Апашът бил и видимо почерпен зад волана, но отказал да бъде тестван с дрегер и бил откаран в спешния център, за да му бъде взета кръвна проба. Хулиганът обаче отново отказал и на излизане от манипулационната налетял на полицейската патрулка. С глава потрошил задното панорамно стъкло, а с ритници подбил задната врата на колата.

Ж. Х. е бил усмирен и задържан в полицията за 24 часа, а срещу него е било образувано бързо полицейско производство за грабеж и едро хулиганство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай