Подозират Кърджилов за алкохол или дрога

Дясната ръка на Иванчева отказал да го тестват полицаите, които го арестуваха

Подозират Кърджилов за алкохол или дрога | StandartNews.com

Ползватели на социалните мрежи пуснаха множество коментари във Фейсбук, че дясната ръка на осъдената кметица на "Младост" Десислава Иванчева днес е на блокирано от протестърите кръстовище сякаш е "допълнително стимулиран", съобщава Дарик.

Петър Кърджилов, който беше арестуван на "Орлов мост" е отказал да го тестват за наркотици и алкохол, казват още от Дарик.

Той бе отведен в Първо районно управление на СДВР, където е задържан. Задържана там е и възрастната жена, която Кърджилов нападна и заля с вода на блокираното кръстовище.

Облечен с жълта жилетка, бившият пиар на Иванчева крещеше на пенсионерката "Марш оттук!", когато тя му отвърна с бастуна си в опит да се защити. Свадата между двамата стана, след като жената изрази несъгласие с блокадата на протестиращите и заяви, че тя също е гражданка и има своите права.

При задържането му и качването в полицейския бус Петър Кърджилов се опита да привлече вниманието с крясъци, че го отвеждат и че го боли, след като му поставиха белезниците. Той се жалва, че документите му останали в окупационната палатка.

Зам.-шефът на охранителната полиция комисар Тони Тодоров обаче обясни, че арестът му е проведен по всички правила, а белезниците са сложени заради агресивното му поведение.

Комисар Тодоров заяви, че ще се изясни имало ли е провокация и от коя от двете страни. Той обаче напомни, че всеки има право да изказва личното си мнение, в това число и несъгласната с окупацията възрастна жена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай