Откриха Марин от Ямбол мумифициран

Семейството му го издирваше повече от 70 дни

Откриха Марин от Ямбол мумифициран | StandartNews.com

25-годишният Марин Николаев Георгиев, който цяло лято бе издирван в района на Бургаска област, е открит мъртъв, съобщи Флагман.бг. Новината потвърди майка му Мария, която лично го е разпознала в моргата. Мумифицираното тяло на младия мъж от Ямбол е намерено от случайни минувачи на метри от психиатричната болница в Раднево, където той се е лекувал, преди да изчезне. Мария и баща му Николай са го видели за последно на 17 юли, сряда. Били са на свиждане, Марин бил в добро състояние, щастлив и дори си говорили, че ще отидат на море, когато излезе от болницата.

Семейството му го издирваше повече от 70 дни. Основните подозрения бяха, че е избягал към Слънчев бряг, защото неведнъж споделял, че иска да отиде на море. Докато издирвали единственото си дете, родителите попаднали на шокираща следа за смъртта му. С тях се свързали и други близки на безследно изчезнали пациенти на психиатрията, които са откривани месеци по-късно – мъртви и с мумифицирани тела, без да е ясна точната причина за смъртта им.

„Синът ми е убит и сега се опитват да покрият случая!“. Това обяви пред Флагман.бг Мария Георгиева, майката на Марин. Според нея е много вероятно единственото й дете да е жертва на неуспешно експериментално лечение или тялото му да е използвано за донорство. Съмненията й се засилват все повече, защото нямало ясно лекарско становище за смъртта на 25-годишния мъж. Самата тя не намирала и логично обяснение защо трупът на сина й е на метри от специализираното лечебно заведение. Признава, че досега синът й два пъти е бягал от болницата, но винаги се е прибирал вкъщи. Нямало логика да остане месеци наред до самата ограда, да не го види никой и да умре там, смята почернената майка.

Още в началото подозирали, че нещо лошо се е случило с него, защото Марин знаел номерата на цялото си семейство наизуст, обикновено нямал мобилен телефон и често се налагало да се обажда, за да уведоми родителите си къде се намира. Очаквали го да се обади, но той така и не го направил.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай