Охранителка в банка се застреля

Охранителка в банка се застреля | StandartNews.com

Пловдив. Пловдивчанка, работеща като бодигард, сложи край на живота си. 57-годишната Анна Иванова е била открита мъртва от близките си в собственото й жилище в кв. "Христо Смирненски" под тепетата.

Застреляла се е със служебния си пистолет, не оставила предсмъртно писмо. Засега единствената версия е самоубийство. Роднините и съседите на Анна са потресени. Тя е бивш военнослужещ, работила е в авиацията.

След като напуснала армията, станала охранител в банка. Ежедневно комшиите я виждали да пазарува и говорели с нея и нищо не показвало да е потисната. Била много всеотдайна и отговорна към задълженията си. Анна е разведена и има дъщеря, която е омъжена в София. В нейната кооперация само че на друг етаж живее майка й. Последно съседите видели бодигардката на 14 януари, като и тогава не показала с нищо, че има проблем.

На следващия ден се е самоубила. Единственото, което според съседите можело да я мъчи, е самотата и загубата на син. Момчето си отишло преди много години, но вероятно майката не е успяла да надживее болката, смятат още хората от кооперацията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай