Ново жестоко убийство на съпруга разтърси държавата

Случаят е станал тази нощ, около 04:30 ч.

Ново жестоко убийство на съпруга разтърси държавата | StandartNews.com

Полицаи от Областната дирекция на МВР в Перник задържаха 41-годишен местен гражданин, заподозрян в причиняването на смъртта на съпругата си. Това съобщи регионалният говорител на полицията в областния град Венцислав Алексов.

Случаят е станал тази нощ, около 04:30 ч., в жилище на улица "Ю. Гагарин" в пернишкия квартал "Изток". На мястото е намерена мъртва 43-годишна жена. Служители на полицията реагирали незабавно и с оглед на местопроизшествието е започнато досъдебно производство. Като смятан за заподозрян в извършено престъпление по чл. 115 от Наказателния кодекс – умишлено убийство, е задържан съпругът на жертвата. Трупът на жената е закаран в Съдебна медицина за аутопсия. Първоначално на мъжа е наложена 24-часова полицейска мярка. Привлечен е като обвиняем и с постановление на прокурор е задържан за до 72 часа. Предстои да се изиска и постоянното му арестуване. Действията по разследването продължават под надзора на Окръжна прокуратура – Перник.

По информация на сайта zapernik.com мъжът е известен като Мите Миньорецо. Той е убил е съпругата си с нож, а полицията е намерила дрехи на убитата жена в контейнерите за боклук около блока. Според сайта жената е имала издадена ограничителна заповед срещу него, но въпреки това по неизвестна причина е била в дома му. Жертвата има две деца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай